Hot lingeri kan være det der skal til for gøre forholdet spændende igen!

Vil du gerne have et lidt sjovere forhold så husk at klæder skaber folk. 

Uanset hvor godt forholdet var i starten, uanset hvor det var. Så kan hverdagen desværre flytte med ind og det betyder flammen godt kan blive til gløder. Det er så her man skal huske at bruge lidt ressourcer på forholdet. Det man gøre på mange måder. Tid er nok den vigtigste af dem alle. Din partner føler sig altid lidt mere speciel hvis han eller hun får den fulde opmærksomhed. Husker man ikke disse ting, så ender det med han står i garagen og sparker dæk, men hun strikker sokker på sofaen. Det at leve under samme tag er nemlig ikke automatisk ens med at man har et forhold.

Det gælder om at holde sig lækker for hinanden. Det var også noget af det der gjorde at man var ekstra hooked i starten. Han gik mere i skjorte og hun havde altid frækt lingeri på. Det er de små ting der giver lidt ekstra krydderi og sørger for man er mere hooked. Ikke at beklædningen er altafgørende. Det er dog med den slags som det er med mad. Lidt krydderi gør at man syntes det smager lidt bedre.

Hvad skal man gøre for at holde det i gang?

For nogle virker et lille get-away ind imellem. Det er bare lidt svært at gøre den slags alt for tit. Noget man så kan huske at gøre noget mere er at holde sig lækker. Det kan man rent faktisk gøre hver dag. Hun kan hoppe mere i noget lækkert. Det kan være blonder og stay-up strømper såvel som fræk fetish beklædning, hvis det er der lysten ligger. For ham er det nok mere Mr. Grey outfittet der gør de fleste kvinder bløde i knæene. Nogen gange skal man blot gøre sig lækker “bare fordi”. 

About the author