Det nye tv

Det var en dejlig lørdag eftermiddag. Jeg sad derhjemme og slappede af, og så noget bold imens. Mine kone besøgte hendes veninder, og mine unger var hos deres bedste forældre. Det var virkelig dejligt at have huset for mig selv. Det er sjældent at jeg har det. Jeg havde inviteret nogle venner over aften. Der kom den store Champions League kamp. Jeg plejer tit se de store kampe med vennerne, og nu kunne jeg endelig få det gjort hjemme hos mig, uden min familie er her. Kampen startede 21, og der var cirka 4 timer til de kom. Vi ville være omkring 8. Jeg har et Samsung fladskærms-tv som vi altid ser kampene på. Det ikke ret stort men det er tilpas. Jeg har bare i en længere periode haft problemer med det. Der er en lille flænge på skærmen, som ødelægger noget af billedet. Udover det går lyden også ud nogle gange. Det er virkelig irriterende. Jeg har en i længere periode overvejet at købe et nyt et, men har bare ikke rigtig haft tid til det. Der gik nogle timer og mine venner kom så. Kampen startede og vi sad alle og fulgte spændene med.  Der gik ikke længe så fungerede lyden dårligt. Det ødelagde virkelig kampen. Mine venner sagde også at det var vildt irriterende. Efter kampen var færdige var det ærgerligt at vi ikke kunne se dem som vi ville. Næste dag besluttede jeg mig for at skille mig af med det og få købt mig et nyt. Nu var det på tide at jeg skaffede mig et ordentligt tv. Jeg ville havde et virkeligt stort tv med den bedste grafik. Jeg vidste at det ville blive dyrt, men jeg tog mig et lån fra letfinans, som gjorde jeg kunne købe det. Jeg fandt det perfekte et

About the author