Hvor finder man en god indretningsstylist?

Det kan være noget af en udfordring at skulle indrette sit hjem, og der er mange valg som der skal tages og beslutninger som der skal laves. Hvor skal møblerne stå, hvor mange møbler har man brug for, hvordan passer møblerne sammen og hvordan skaber man både harmoni og balance mellem de mange forskellige møbler. Det er blot nogle af de spørgsmål, som indgår i beslutningerne omkring indretning af sin bolig eller sit hjem.

Det som mange ikke tænker på, er at man faktisk kan få hjælp til det. Der er nogle mennesker, som blot er bedre udrustet til at indrette boliger – enten fordi at de har gjort det mange gange og lært en masse færdigheder, som relaterer sig til indretning. Alternativt kan de have taget en uddannelse, som hjælper dem med at skabe smukke, indbydende og fantastiske hjem.

Står du eksempelvis og skal have indrettet din bolig, med bæredygtige møbler eller banebrydende belysning, ja så kan du godt overveje at kontakte en indretningsstylist. Det fungerer egentlig lidt på samme måde, som hvis du har brug for en kok. Du kan godt selv finde ud af at lave mad, men kokken er blot bedre til det. Du kan også godt selv finde ud af at indrette en bolig, men hvis den skal være helt igennem fantastisk, ja så har du brug for hjælp.

 

Hvor finder jeg min stylist?

Gode indretningsstylister hænger ikke på træerne og specielt dem, som både ved hvordan møbler placeres, men også hvor man kan købe møbler og hvordan de sammensættes er endnu sværere at finde. Et godt tip vil være at kontakte en af de møbelbutikker eller møbelbrands som du kender, som du har respekt for og ved at de altid kan sammensætte en fantastisk indretning. Det kunne eksempelvis være Trendyfour Living, Hay, Gubi eller Montana. Der er mange fantastiske boligbutikker eller shops som har med møbler at gøre.

Det er ikke sikkert, at disse møbelbutikker udbyder services såsom indretning eller indkøb af møbler. Men det kan ikke skade at spørge, da mange af dem faktisk kan se en god forretning i at hjælpe dig, hvis det herved betyder at de så kan sælge nogle flere møbler. I forvejen indretter de showrooms, butikker og styler billeder til deres photoshoots, hvorfor det er et talent som ligger dem meget nært.

 

Hvad er en indretningsstylist god til?

Indretningstylister gør mange ting anderledes end du og jeg. De tænker ikke kun, at hvis der mangler en sofa og hvis deres favoritfarve en gul, så går de ud og køber en gul sofa. De går derimod ind og kigger på helheden af rummet og tænker over hvordan rummet skal fungere og hvem der skal bruge rummet. De kan få mere plads ud af mindre plads og der kan fravælge ting, som ikke har nogen funktionel plads i rummet og som bare fylder eller roder.

Ofte så vil en konsultation med en indretningsstylist starte med at du fortæller dem lidt omkring dit liv. Det kan være alt fra hvor mange I bor sammen til yndlingsfarver, favoritmærker og hvilke ting du er glad for og træt af. De har mulighed for at tage hensyn til hvilke møbler, som du er glad for og hvilke som ikke passer ind med din personlige stil. Det er lidt som et skals indretnings-puslespil der skal gå op, for at alle er glade og at du er et skridt nærmere dit drømmehjem.

Det bedste trick til at komme i gang med din indretning er faktisk bare at tage kontakt til en stylist, så kan du høre hvad de har at sige og du behøver ofte ikke skulle betale for, blot at tage en snak med dem.

About the author