Føl dig skøn med en bæredygtig bralette

I dag handler det hele om bæredygtig mode! En ny trend har fundet vej til verdenen af kvindelig lingeri, og det er kun gode nyheder for alle, der holder af miljøet. I modsætning til almindelige bh’er er bæredygtige braletter 100 % naturlige, har ingen giftstoffer involveret i deres produktionsproces, er behagelige på din hud, nemme at vedligeholde – de er ganske enkelt bedre for dig og vores planet. Du kan her købe en bæredygtig bralette fra UnderProtection.

Hvad er en bralette?

Bralette er en type undertøj til kvinder. De dækker brystet, men lader skuldrene være blottet, og de har typisk tynde, justerbare stropper og lukninger på ryggen som f.eks. kroge eller trykknapper. Da braletter ikke har kraftige bøjler og tykke lag stof, giver de kun lidt støtte til brystet, men mange bruger dem behageligt til at slappe af derhjemme eller til at løbe ærinder i weekenden.

Populære fordi de er komfortable og moderigtige

I løbet af de sidste par år er bæredygtige braletter langsomt blevet en del af mange kvinders hverdagsgarderobe. De bliver mere og mere populære, fordi de er komfortable og moderigtige, og ikke mindst fordi de ikke kan ses under stramt tøj. Disse bh’er findes i mange forskellige typer af stilarter, der sikrer både komfort og mode. De kan være stropløse eller rygfrie, med tynde eller tykke stropper, med tynd polstring eller helt uden polstring (det er de braletter, som forbrugerne bedst kan lide)

Hvorfor bør du vælge en bæredygtig bralette

Der er et par grunde til, at du bør vælge en bæredygtig bralette. For det første er bæredygtige bh’er bedre for miljøet. De er lavet af materialer, der er biologisk nedbrydelige og genanvendelige, hvilket betyder, at de ikke ender på lossepladser. For det andet er bæredygtige bh’er bedre for dit helbred. Mange af de materialer, der anvendes i bæredygtige braletter, er fri for skadelige kemikalier og giftstoffer. Endelig er bæredygtige bh’er med til at støtte retfærdig arbejdspraksis. De arbejdere, der producerer bæredygtige bh’er, får en rimelig løn og arbejder under sikre forhold. Det tager mere tid og kræfter at fremstille bæredygtige bh’er end ikke-bæredygtige bh’er, men slutresultatet er det hele værd. Du støtter ikke kun bedre arbejdsmetoder, men du er også med til at bevare vores planet for fremtidige generationer.

Sådan passer du på din bæredygtige bralette

Med daglig slitage vil du gerne få mest muligt ud af at have en bæredygtig bralette ved at holde den i god stand. Det kan du gøre ved at vaske dem i hånden med en speciel vaske væske til lingeri eller babyshampoo. Undgå at bruge stoffer som f.eks. kropssæbe, da det vil fratage materialet dets naturlige olier og få det til at miste farven. Når du har vasket din bh, skal du vende den på vrangen og enten hænge den på en indendørs tørresnor, som er fri for kemikalier, eller lade den lufttørre oven på en ventilationshylde, så du sikrer, at der er en god luftstrøm omkring din bh.

About the author